babysam
Artikler

Babysam.dk – Alt til småbørn

BabySam er stedet for dig, der er gravid, og for jer, der allerede har babyen derhjemme. Udvalget er enormt, og niveauet er højt. BabySam er Danmarks største kæde for udstyr til babyer, og udover webshop har de 30 butikker i hele landet. Desuden sælger BabySam udstyr til mange institutioner i Danmark.

Mens du er gravid har BabySam en masse at tilbyde dig. Her er et stort udvalg af ventetøj, som omfatter stort set alt til din garderobe. Både bukser, shorts, kjoler og nederdele, plus badetøj og undertøj. Samtidig finder du tøj, der fint kan bruges også, når du ikke længere er gravid. Her er for eksempel masser af t-shirts, cardigans, trøjer og mere, der udmærket kan anvendes, også efter babyens ankomst.

Til jeres baby er sortimentet overvældende. Med stor sandsynlighed finder I hos BabySam ALT, hvad jeres baby kan få brug for af udstyr. Intet er overladt til tilfældighederne her. Der er styr på hver eneste detalje i babyens praktiske opvækst og velbefindende. Alt til hjemmet og til at gå udendørs med den lille.

Sutteflaske, hagesmæk og potte er en selvfølge. Sortimentet omfatter det basale og meget, meget mere. Eksempelvis finder I et stort udvalg af aggregater til tilberedning af babymad og opvask. Doseringsbokse til mælkepulver, damp-sterilisatorer, flaskevarmere og sågar en babymadsblender med dampfunktion.

Denne damp-babymadsblender er værd at hæfte sig ved. Den gør det nemlig muligt for jer selv at tilberede maden til jeres baby, efter alle ernærings- og sikkerhedsråd. Apparatet kan anvendes til både at dampkoge, optø, opvarme og blende. Fremstillet af Philips, så I selv kan sammensætte og tilberede barnets menu.

Men naturligvis er der andet end mad i livet, og jeres baby skal lege mellem måltider og søvn. Hos BabySam er her masser af legetøj til selv de allermindste børn. Aktivitet er i fokus, og i udvalget findes alt fra svirrende gummiblæksprutter til puttekasser i træ. Sortimentet dækker i al fald vuggestuealderen, og du finder masser af gaveinspiration til barnedåb, eller babyshower.

Til spisning og leg tilbyder BabySam desuden alt møblement. Stort udvalg i borde og stole, herunder naturligvis pusleborde på vejen fra højstol til kravlegård, med ren ble. Alt er i bedste kvalitet, og designet er ofte også glimrende. En kravlegård kan være et fint indslag i dagligstuen, især med en pludrende baby.

Ved sengetid har BabySam også det nødvendige udstyr. Her er selvfølgelig et pænt udvalg af vugger. Nogle vugger kræver, at I finder boremaskinen frem og får sat en solid krog i loftet. Andre typer har et stativ med en trefod, atter andre er af den gammeldags, akustiske slags lavet af bambus på fire ben. Foruden vuggerne indeholder sortimentet masser af senge, også til lidt større børn, og i øvrigt også rejsesenge.

Efter en god nats søvn og et godt morgenmåltid er det tid til at bevæge sig udenfor. BabySam tilbyder en masse forskellige vogne til transport af babyen. Den populære ‘løbejogger’ findes i en halv snes modeller, så far eller mor kan løbe en tur med den lille, der sidder behageligt polstret i vognen. BabySam anbefaler her især deres City Tour-model, der kan klappes sammen og tages med på ferie.